Begynder

SØNDERBORG KAJAKKLUB

BEGYNDERKURSUS

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig et kursus i år.

Det første havkajakkursus (hold 5) er næsten gennemført, og det næste finder sted den 21-22-23-25-27 aug (hold 6). Hold 6 er fuldtegnet.

Kurserne strækker sig over én weekend samt efterfølgende hverdagsaftener.

Hvis du er tilmeldt et begynderkursus, får du mere information direkte pr. e-mail.

Tilmelding:

Tilmelding til begynderkurser foregår over vores medlemsportal.

Her opretter du dig som medlem og vælger hvilket hold du vil deltage på. Når vi har gennemgået din tilmelding, får du en bekræftelse af os.

Bemærk: Der er lukket for tilmelding til begynderkurser i 2020. De næste kurser tilbydes i foråret 2021.

Tilmelding via Medlemsportal

Hold 5 - Havkajak

Fredag 7. aug. - lørdag 8. aug. - søndag 9. aug.

Tirsdag 11. aug.

Torsdag 13. aug.

Hold 6 - Havkajak

Fredag 21. aug. - lørdag 22. aug. - søndag 23. aug.

Tirsdag 25. aug.

Torsdag 27. aug.

Mødetid for alle hold:

Alle kurser starter fredag kl. 18.00

Lørdag og søndag går fra kl. 9.00 - ca. kl. 16.00

Alle hverdage går fra kl. 18.00 - ca. kl. 21.30

Ved mødetid er man omklædt og klar.

Krav:

For at deltage på et begynderkursus i SKK, skal man kunne svømme 600m. Der er ingen tidsbegrænsning.

Har man ikke et bevis på dette, tilbyder vi en svømmeprøve i Humlehøj Svømmehal.

De næste svømmeprøver finder sted torsdag den 13. august og torsdag den 20. august, begge dage kl. 19:45 i Humlehøj Hallens svømmehal.

Der er også mulighed for at aflægge svømmeprøve søndag den 16. august, hvor aktivitetsudvalget arrangerer åbentvandsvømning kl. 11:30. Se i klubkalenderen og Facebook Gruppen for detaljer.

VIDEO

Følg med et hold begyndere i vores lille video og se hvordan det er at være på et begynderhold: