Begynder

SØNDERBORG KAJAKKLUB

BEGYNDERKURSUS

I 2019 blev der afholdt 6 begynderkurser. Følg med her efter nytår, når kurserne for 2020 offentliggøres.

Kurserne strækker sig over én weekend samt efterfølgende hverdagsaftener.

Pt. ingen begynderhold

OBS
Vi gør opmærksom på vores regler for roning i vintersæsonen. Efter sommersæsonen er slut (Standerstrygning lørdag d. 26.oktober 2019) er det kun tilladt at ro, hvis man indenfor én sæson har roet 300km sammenlagt. Derudover må man kun ro alene om vinteren, hvis man har opnået 600km indenfor én sæson.
Dette krav kan være svært for nogle af begynderne på efterårsholdene at opfylde. Men fortvivl ej - Start på sommersæsonen (Standerhejsning 28. marts 2020) er lige om hjørnet.

Krav:

For at deltage på et begynderkursus i SKK, skal man bestå en svømmeprøve.

Vi forudsætter, at alle deltagere skal kunne svømme 600m uden redningsvest. Der er ingen tidsbegrænsning.

Svømmeprøven aflægges under opsyn af Begynderudvalget i Humlehøj Svømmehal.

Detaljer omkring tid og sted for svømmeprøve følger.

Mødested: Ved automaten i Humlehøj Svømmehal.

Tilmelding:

Tilmelding til begynderkurset foregår over vores medlemsportal.

Her opretter du dig som medlem og vælger hvilket hold du vil deltage på.

Når vi har gennemgået din tilmelding, får du en bekræftelse af os.

Der er pt. lukket for tilmelding.

VIDEO

Følg med et hold begyndere i vores lille video og se hvordan det er at være på et begynderhold: